Ga naar de inhoudGa naar het zoekenGa naar het menu

Werving beroepsbrandweer van start!

maandag 12 augustus 2024 om 10:30
Laatste update: maandag 12 augustus 2024 om 10:35

De selectieprocedure voor twee nieuwe klassen beroepsbrandweer is gestart. Per klas worden 12 nieuwe brandweercollega’s opgeleiden. Ben jij (of ken jij) de brandweerprofessional die we zoeken?

Lijkt het jou een uitdaging te werken voor Brandweer Zaanstreek-Waterland? Werken bij de beroepsbrandweer is meer dan alleen brandjes blussen. Op de achtergrond – op de kazerne – leggen we de basis voor succesvolle incidentbestrijding. Onderhoud van materiaal, preventieplannen maken en voorlichting geven hoort ook bij dit werk.

Een baan vol betekenis, spanning afgewisseld met rust zowel tijdens het werk als privé, een mooie balans! Op dit moment zoeken wij meerdere brandweerprofessionals voor ons 24-uursrooster. Help jij ons uit de brand en bouw je mee aan onze 24-uursorganisatie? De vacature vind je hier.

Informatieavond

Op dinsdag 17 september vanaf 19:00 organiseren we een informatieavond over de vacature brandweerprofessional. Wil jij meer weten over onze selectieprocedure? Of de opleiding tot brandweerduiker? Ook vertellen we je over hoe een fulltime dienstverband bij een 24-uurs rooster eruitziet. Dus heb jij interesse om brandweerprofessional te worden? Kom dan vooral langs! Meld je hier aan voor de informatieavond.

Als je je hebt aangemeld voor de informatieavond, ontvang je rond 10 september een bevestigingsmail met de laatste praktische informatie.

Kan je er op dinsdag 17 september niet bij zijn, maar wil je wel meer informatie? Dan kan je contact opnemen met onze kazerne chef Pieter Corell via p.corell@vrzw.nl.

Samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR.